Králík s cibulovou omáčkou na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 202 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 126,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 32,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2023 14:02
Madmaus: Tak asi chutnalo Díky za foto
5. 10. 2023 11:41
16. 12. 2013 11:17
1974andrea: Tak to příště musím taky zkusit
16. 12. 2013 09:53
mekkejla:Ano, já používám anglickou, pěkně zauzenou
16. 12. 2013 09:39
1974andrea: Jé, teď koukám, že poslední dobou vaříme podle Tebe Jinak s tím zatáhnutím - já teda nevím, co jsem s tím provedla A co se slaniny týče - jakou dáváš? Já jsem totiž dala klasickou uzenou slaninu, takže jsem jí dala asi jen 50 g, aby to nebylo moc mastné. Ty ale asi dáváš něco jako anglickou, viď?
15. 12. 2013 23:41
mekkejla:Moc děkuji za milou zprávu, jsem velmi ráda, že vám chutnalo. Tím rychlým opečením by se ale maso mělo naopak zatáhnout a udržet si šťávu a slaniny je tam také dost, takže suché by to být nemělo. Díky i za fotečku
15. 12. 2013 22:49
Jelikož máme teď celkem dobrý "přísun" králičího masa, tak můžu konečně experimentovat a vyzkoušet i jiné recepty než králíka jen hodit do trouby a upéct na kmínu No a tento se tedy opravdu povedl! Omajda byla luxusní, červená cibule a víno jsou skvělá kombinace! Příště asi akorát králíka předem neosmahnu - dělala jsem to poprvé a zdál se mi pak malinko sušší než obvykle. Ale "spravila" to omajda, takže paráda Přidávám bodíka a fotku a všem vřele doporučuju!
15. 12. 2013 00:49
Pěkný recept, králík je velká dobrota. Jenom si dovolím maličko odporovat - v Praze byl minimálně posledních 35 let králík vždycky ceněné masíčko a vždycky byl nedostatkový) Recept mám po tetě skoro stejný, jen bez vína a s vínem musí být ještě lepší
17. 11. 2013 18:58
Králíčka miluju,dělala jsem je,ještě když jsem je chovala.Vypadá nádherně.www.toprecepty.cz říká:
17. 11. 2013 16:20
15. 11. 2013 09:10
Jíťa:Dříve byli králíci jedno z méněcenných mas, vždyť i ve filmu už ho nechtěli jíst, ale dnes je tomu naopak a je jich nedostatek. Je to velmi dietní maso a pokud je z domácího chovu, je určitě nejlepší a je na něm dokonce i maso. Děkuji za komentík a těším se na zprávu o realizaci
15. 11. 2013 00:44
Hmmm,recept je parádní,králíčka kupuji na vesnici výjde to laciněji než v Praze a ji 100% BIO.Určitě si dáme - mňam.
14. 11. 2013 16:56
Krása na talíři
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
14. 11. 2013 09:24
Děkuju moc všem za shlédnutí, okomentování a hodnocení receptu. Pokud někdo vyzkouší a pochutná si, budu moc ráda. Díky
14. 11. 2013 09:21
Cibuláček jedna báseň.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 3 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 15 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 53 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 2 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 2 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 3 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 4 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 13 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 16 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Jak naporcovat králíka. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: králík na cibuli králík s cibulovou omáčkou králik s omáčkou jak upec kralika cibulový králík recept na králíka králík cibuláček recept králík lidl králík s omáčkou - recept lidl recepty králík se špenátem lidl recepty králík králíček cibuláček králík na cibuli a na červeném víně kluci v v akci králík na bílém víně a tymianu omačka na na víně recepty z králíka králík s cibulí dušený králík s omáčkou varime lidl sk kralik na cibuly
Suroviny: králík, cibule, slanina, víno červené, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, máslo, sůl
Králík s cibulovou omáčkou na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGVR
48 názorů