Hadí maso
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,24 g |
Tuky | 27,77 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 7,63 g |
Sacharidy | 68,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z knížky "Mňam aneb prima vařečka". Je výborný, rychlý a lehký.
Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2014 13:05
Je to výborný papáníčko,doporučuji občas uvařit
25. 11. 2013 07:47
Bezva super rychlovka a chuť určitě báječná, představy jsou živé a ten pórek bych tam dal taky a taky dám, protože co nejdřív udělám
24. 11. 2013 22:29
Děkuji. Za komentáře.
Přidat pórek je moc dobrý nápad.
Přidat pórek je moc dobrý nápad.
24. 11. 2013 21:57
Osvědčená klasika, ta se vždycky hodí
24. 11. 2013 20:05
24. 11. 2013 18:28
Je to kuřecí a jednoducho připravené, to se cení, bodík
24. 11. 2013 18:27
Já taky dříve hrozně rád obědval užovky..... Ale co se Žofka přestěhovala , tak mám utrum ...
24. 11. 2013 18:17
Jé, hadí maso dřív často dělávala i naše mamka akorát tam přidávala kari a orestovala to s pórkem na kolečka, takže to mělo fakt takovou "hadí" žlutozelenou barvu
24. 11. 2013 17:55
jednoduché,rychlé a dobré.....když spěchám a potřebuji něco dobrého uvařit ,den předem si naložím do marinády a pak je to fofrPěkně nachystáno- oku lahodící
24. 11. 2013 17:36
To koření ” Pečené kuře“ je moc fajn, neobsahuje sůl,já ho moc rád používám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 22 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Květináče s rajčaty nedávejte na severní stranu, dopřeje jim úkryt před deštěm a zalévejte je brzy ráno či večer
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: hadi kureci maso recepty z hadiho masa hadi maso z kuřecího masa hadí maso kuřecí prsa kuřecí maso naložené se soj recepty z hadů pecena užovka kuřecí jako hadí recept na pripravu hadu hadí recepty had maso hadí maso-recept hadi hadi maso kureci jak uvařit hada uvařit hada recept z hadiho masa priprava hadu uzovka recepty haqdí maso recept
Suroviny: prsa kuřecí, omáčka sojová, solamyl, vejce, koření na pečené kuře, sůl, olej
Hadí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK5k
10 názorů