Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 872 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,93 g |
Tuky | 15,91 g |
Vláknina | 40,85 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 81,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.mlsoty.estranky.cz/
Vařila jsem podle knihy Elizabeth Bard: Lunch in Paris
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2014 14:15
janatka: Díky za vyzkoušení receptu i pěknou fotku
28. 3. 2014 13:57
Bohužel šalotku jsem neměla,byla tedy obyčejná cibule,žampióny taky ne,tak jsem dala lišky.Na masíčko mi stačily v troubě jen 2 hoďky.Krásné to vonělo po bytě.Dělala jsem z kližky!!Domácí těstovinky pro nás,pro manžu jasmínová rýže.
30. 1. 2014 18:53
Zdeňka Loucká: Mám velkou radost, děkuji
30. 1. 2014 18:35
Dnes jsem vařila a je to vynikající záležitost, chválím
24. 1. 2014 20:20
Něco úžasného...
21. 1. 2014 19:58
Lucas: Tak to mám velikou radost, díky
21. 1. 2014 18:51
moje kuchařské umění je řekněme dost špatné ale dle postupu jsem vše řekl bych až moc jednoduše zvládl a všem chutnalo...doporučuji je to skvělý recept na večeři když chcete potěšit protějšek určitě budete mít velký uspěch
16. 1. 2014 18:59
Jaruško, jedním slovem - krása
16. 1. 2014 17:59
Krásný recept
16. 1. 2014 14:10
Úžasná záležitost
16. 1. 2014 13:01
Martina: Nejsem zvyklá na tolik chvály, ale moc děkuju, jste milá Pokud budete dělat, dejte prosím vědět, zda chutnalo
16. 1. 2014 12:57
Tedy to je nádhera Dobrota a ještě krásné foto
O víkendu udělám v pomaláči
Žížalo, smekám před Vámi
O víkendu udělám v pomaláči
Žížalo, smekám před Vámi
16. 1. 2014 12:46
rozmarynaH:Eliška Havelková: Děkuji
Mám radost, že se recept líbí
Mám radost, že se recept líbí
16. 1. 2014 12:45
Bibinka: Děkuji za pochvalu, ani jsi nedodala, že na vás je tam málo šťávičky Tu si můžeš přidělat, nám to chutnalo takhle
16. 1. 2014 12:00
zizala: Dík, to je přesně on, už si ho jdu objednat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 39 minutami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 18 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 54 minutami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 8 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 8 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 9 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 10 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí guláš s červeným vínem hovězí guláš s vínem recepty z hovězího masa dušené hovězí daub de do recepty na hovězí maso recepty dutch owen hovězí maso s vínem recepty hovězí maso hovězí s tymiánem hovezi s cervenym vinem recepty hovězí maso s vinem hovezi dusene hovězí maso recept hovězí na česneku hovězí maso recepty do trouby dušené hovězí se špenátem hovezi dusene s vínem guláš s vínem
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, cibule šalotka, česnek, mrkev, pomeranče, rajče celé loupané, víno červené, vývar masový, bouquet garni, žampióny, sůl, pepř, olej olivový, petrželka hladkolistá
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpv2
37 názorů