Hovězí roláda na hlívě ústřičné
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 133 kJ / 2 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,16 g |
Tuky | 162,42 g |
Vláknina | 18,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 23,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud vaříme v papiňáku a pod masem budeme mít hustější podklad(větší množství hříbků, nebo zeleniny)je lepší maso položit na nerezovou podložku, nebo nerezový pařák na ohřívání knedlíků. Tím zabráníme případnému přichycení masa ke dnu hrnce.
Maso můžeme také dusit v obyčejném kastrolu a průběžně doplňovat tekutinu, ale doba vaření se protáhne.
Odkaz na výrobu pestahttp://www.toprecepty.cz/recept/39140-pesto-z-pazi...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2014 20:06
19. 5. 2014 15:32
17. 5. 2014 20:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 45 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 49 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovezi na hlive hovězí na hlívě ústřičné hovezi rolada recepty z masa hlíva ústřičná recepty hovězí maso s hlívou ústřičnou hovězí plátky s hlívou ústřičnou hovězí roláda s nádivkou hovezi platky na hlive hovězí roládka hovězí maso na hlive ustricne hlíva ústřičná ohřívání roláda z hovězího masa kuřecí roláda s hlívou ústřičnou recepty z hlívy ústřičné hovězí roláda s hlívou ústřičnou hovězi roláda recept hovězí a hlíva hovezi na hkive hovězí omáčka s hlívou ústřičnou
Suroviny: hovězí zadní, hlíva ústřičná, slanina anglická, hořčice, pažitka, olej, cibule, bujón, sůl, pepř mletý, voda
Hovězí roláda na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkQx
3 názory