Jednoduchý pstruh
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
Tuky | 17,98 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2014 18:44
11. 12. 2014 17:48
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.
11. 12. 2014 17:35
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina. Kupujem vždy klasické rybacie filé a vyberám zásadne to, na ktorom je napísané "Bez prídavku vody". Nikdy nerozmrazujem, nič mrazené by sa nemalo pred úpravou rozmrazovať úplne. nechám len trocha povoliť vonku, cca 30 min, potom obalím a vyprážam. Musí sa ale počítať s tým, že je to zmrazené a podľa toho vyprážať, aby vnútro sa prepieklo.
11. 12. 2014 15:19
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného. Potom som skúšala obaľovať nerozmrazené kocky a výsledok bol tiež zaujímavý, konzumovateľný iba so zavretými očami. Takže, poraď prosím, ako na to.
Vďaka
10. 12. 2014 17:46
10. 12. 2014 17:00
10. 12. 2014 12:48
10. 12. 2014 11:27
10. 12. 2014 10:46
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření
10. 12. 2014 09:18
10. 12. 2014 07:55
9. 12. 2014 21:32
9. 12. 2014 21:01
9. 12. 2014 11:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 9 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 21 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 4 minutami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 2 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 3 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 5 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recept nejlepší recept na pstruha pstruh úprava pstruha recept pstruh recepty na pstruha recepty na pstruhy recept na pstruha recept na pstruhy top recepty pstruh recepty na úpravu pstruha recepty pstruh pstruh v remosce pstruh nejlepší recept jak upravit pstruha pstruh recepty nejlepší recepty na pstruha úprava pstruhů recepty ze pstruha pstruh remoska
Suroviny: pstruh, máslo, koření provensálské, bazalka čerstvá, sůl, olej, brambory, máslo, nať petrželová, sůl
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
14 názorů