Pstruh upečený, v másle utopený
Suroviny pro 3
3
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ke spoustě pstruhů na másle přidávám i tu svou verzi :-)
Na zkoušku jsem použia koření na ryby z Lidlu. Jmenuje se“Pil Pil“ a je moc dobré i v bramborácích.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2014 17:37
casino:ach joTebe musí ve vnitřku něco hrozně užírat...
Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé
Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě
Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé
Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě
11. 12. 2014 00:56
Anna Kocikova:
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...
Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec
A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...
Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec
A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...
10. 12. 2014 21:40
cathleen:Já solím ráno,ale až tak,polopaticky to tady(i u jiných svých rcp)nepopisujiChci se vyvarovat přihlouplým komentářům...V pomerančovém džusu jsem příchuť mrkve zatím nezaznamenala
MajaV:děkuji
rujet:díkytakto ho dělávám i na pánvičce-ušetří se energieTěsně před dokončením přidám plyn na plné grády a po 3minutách otočím rybku na druhou stranu...vážně těch 15minut stačí
MajaV:děkuji
rujet:díkytakto ho dělávám i na pánvičce-ušetří se energieTěsně před dokončením přidám plyn na plné grády a po 3minutách otočím rybku na druhou stranu...vážně těch 15minut stačí
10. 12. 2014 16:29
Moc pěkný, brzy zkusím takto udělat
10. 12. 2014 15:14
Anna Kocikova: jasně, že to není tvá chyba, taky většinou předpokládám, že kupuji to, co je na obalu napsáno. I když...třeba pomerančový džus bývá často z mrkve
Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi I v dTestu píší, že tohle oznacení je pouhý marketingový chyták https://m.dtest.cz/clanek-2291/jak-vybrat-pstruha - stříbrnice je velice dobrá ryba, taky jsme ji kupovávali. Já je solim asi hodinu dopředu (podle rad M. Štěpničky), sůl pronikne rovnoměrně do všech vrstev masa a maso zpevní.
Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi I v dTestu píší, že tohle oznacení je pouhý marketingový chyták https://m.dtest.cz/clanek-2291/jak-vybrat-pstruha - stříbrnice je velice dobrá ryba, taky jsme ji kupovávali. Já je solim asi hodinu dopředu (podle rad M. Štěpničky), sůl pronikne rovnoměrně do všech vrstev masa a maso zpevní.
10. 12. 2014 12:51
Hned bych si ho dala. Vypadá úžasně.
10. 12. 2014 11:44
zizala:Moje chyba...mám ve zvyku prezentovat celý postup"pečení,vaření"Kdyby tam ta fotka upečené ryby v míse nebyla,asi by nebyl ani Tvůj komentářAle mohu Tě ujistit,že to máslo připálené na okrajích nebylo.Kdybych rybu v průběhu pečení podlila(vodou,vínem,vývarem)zase by to vypadalo jinak
cathleen:To samé mi řekl kamarád rybářAle já používám v surovinách ten název,který je napsaný na etiketě zakoupeného výrobku,abych nemátla případné zájemce o recept
Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsatNení to má chyba
casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedíTuhle rybu,kterou takto dělávám opravdu roky a roky(jen se solí a rozmarýnem),jsem tady dala úmyslněa čekala jsem na"ohlasy"Věděla jsem,kdo se chytneKde jsou ty časy na Labužníku
Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení
cathleen:To samé mi řekl kamarád rybářAle já používám v surovinách ten název,který je napsaný na etiketě zakoupeného výrobku,abych nemátla případné zájemce o recept
Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsatNení to má chyba
casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedíTuhle rybu,kterou takto dělávám opravdu roky a roky(jen se solí a rozmarýnem),jsem tady dala úmyslněa čekala jsem na"ohlasy"Věděla jsem,kdo se chytneKde jsou ty časy na Labužníku
Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení
10. 12. 2014 07:47
ivulinka: No, to máslo v pekáčku je dost přepálené, tady bych raději sosík nejedla, i když jinak mám máslo na rybách strašně ráda
Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky
Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky
9. 12. 2014 21:31
Nevím jak casinovi, ale mě se líbí, máslo mám ráda téměř ve všem
9. 12. 2014 18:55
Drahuš, téhle rybě se pstruh jen říká, je to stříbrnice atlantská - mořská ryba (nepatří ani mezi lososovité, jako pstruzi)
9. 12. 2014 16:59
ach jo
9. 12. 2014 16:57
9. 12. 2014 15:45
ach jo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 30 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 18 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 21 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 10 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 10 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 12 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 13 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 15 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 15 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Tématické fráze: stříbrnice atlantská pstruh recept pstruh na másle jak nejlepe udelat pstruha stříbrnice atlantská recept prepalene maslo pstruh na másle recept pstruh recepty pstruh v troubě stribrnice atlantska recepty pstruh podle štěpničky recept pstruh na másle pstruh dělaný v alobalu ja solit pstruha je potreba solit pstruha dopredu stříbrnice ryba dtest ryby pstruh delany v troube recepty na pstruha recept na pstruha
Suroviny: pstruh, koření, sůl, máslo
Pstruh upečený, v másle utopený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qr7R
13 názorů