Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 583 kJ / 2 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,50 g |
Tuky | 130,50 g |
Vláknina | 7,81 g |
Cholesterol | 4,88 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 81,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z hovězího pajšlu jsem vařila poprvé a musím říci, že nám chutná víc jak vepřový.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2015 08:27
Jinak myslím, že si každý může dát barvu cibule jaká mu chutná, nám to takhle chutnalo a moc a i cibule se snědly pěkně s křenovou hořčicí - ovšem loupané. Do receptu jsem to doplnila.
1. 2. 2015 20:41
Barva: hnědá, č.2 nepatrně sytější
Vůně: č.1 voní nepatrně více po cibuli
Chuť: stejná, ale č.2 je o chlup (asi tak o veverčí) jemnější
V normálním jídle normální člověk patrně nepozná žádný rozdíl
Největším přeqapením ale je, že oba vývary z neloupaných cibulí jsou znatelně NAHOŘKLÉ
29. 1. 2015 11:14
Omlouvám se, špatně jsem to níže formuloval
Z rcp vyplývá, že uvařená cibule je v podstatě vedlejší produkt, který slupl pán domu...
My budeme degustovat jen tu cibulovou vodu, tedy 2 vývary z cibulí připravené.
29. 1. 2015 09:00
29. 1. 2015 01:01
Jen tak, pro srandu králíkům, jsem koupil přehršel různobarevných cibulí a o víkendu otestuji na mančaftu zda poznají rozdíl mezi v 1. hrnci vařenou žlutou a ve 2. hrnci vařenou bílou a červenou cibulí... Uvidíme
...a z té cibulové vody uvařím asi francouzskou cibulačku po našem, tedy zasmaženou. No, samozřejmě že ne "francouzským máslem", neboť zahušťovat VÝVAR tímto způsobem je poněkud mimo mísu...
27. 1. 2015 08:20
27. 1. 2015 08:14
27. 1. 2015 07:32
Jo a babička ještě k tomu kořínek myslela i mozeček, což jsem teda nechápala
27. 1. 2015 07:22
27. 1. 2015 02:13
Na smetaně tu jsou také recepty - viz http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa...
26. 1. 2015 18:18
26. 1. 2015 18:09
26. 1. 2015 17:53
26. 1. 2015 17:48
Poučte ma, vďaka
26. 1. 2015 14:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 24 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 27 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plíce recept hovězí plíce recepty pajšl - telecí kořínek na smetaně plíčka na smetaně z divočiny hovězí plice recept na hovězí plice pajšl z králíka hovězí plíce na smetaně hovězí kořínek pajšl z hovězího masa pajsl pličky telecí pajsl pajšl z divočiny kořínek omáčka pajšl recept pomaly hrnec recepty korinek omacka/pajsl plíčky na smetaně v pomalém hrnci kůzle pajšl
Suroviny: pajšl hovězí, cibule bílá, cibule červená, koření divočina, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, máslo, mouka hladká, bylinky
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
31 názorů