Šmakonéza a Šmatarka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,66 g |
Tuky | 50,93 g |
Vláknina | 2,04 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 8,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2015 22:21
zizala:Uz chybi jen joguneza a jotarka, vid?
Ale jinak dobry napad, zajimala by mne chut.Smakouna jsem kdysi do smesi pouzivala casto, ale nejak se mi zprotivil.Coz je ovsem muj problem.
Ale jinak dobry napad, zajimala by mne chut.Smakouna jsem kdysi do smesi pouzivala casto, ale nejak se mi zprotivil.Coz je ovsem muj problem.
25. 2. 2015 22:17
maiva: Máš pravdu. Čeština je sice ohebný jazyk, ale tohle už je spíš lámání přes koleno
25. 2. 2015 22:14
tohle jsou názvy
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno 28. 5. 2024 08:00
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka rychlá
Ladkaslunce uvařila před 39 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 11 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 13 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 13 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 13 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 13 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 13 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mistrovství světa v hokeji i v jídle? Jen piva se prodalo za 50 milionů, padlo bezmála 40 tisíc porcí hranolek a 880 kg hořčice
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Další recepty
Tématické fráze: smakoneza
Suroviny: šmakoun přírodní aroma, olej řepkový, olej olivový, hořčice dijonská, mléko, sůl, pepř, okurky sterilované, cibule šalotka, šťáva limetková
Šmakonéza a Šmatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9yN3
3 názory