Štrůdlík i pro méně zručné
Suroviny
Porce: 2 štrůdly
Nutriční hodnoty
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 2,34 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2014 00:20
15. 3. 2014 22:54
8. 3. 2014 10:18
11. 10. 2013 22:52
11. 10. 2013 21:01
14. 9. 2013 09:44
14. 9. 2013 09:31
13. 9. 2013 23:49
Těsto už se mi při zpracování zdálo suší, rozpadalo se. Pracně jsem z něj uhnětla hroudu, nechala odležet, rozdělila na půl... Nešlo to vůbec vyválet. Byl to kus gumy, ze kterého nešla vyválet placka větší než 30cm v průměru - z toho štrůdl fakt neudělam. Navíc se těsto dost trhalo a pukalo, fakt hrůza. Vzniklé díry ani nešly přelepit, těsto se vůbec nedalo spojit.
Těsto asi po půl hodině urputného boje skončilo v koši, připravená jablka jsme snědli u filmu
A to nejsem v pečení začátečník - podotýkám Naštěstí mě už vztek ze včerejšího pokusu přešel, tak ani nejsem sprostá
No a teď raďte soudružky, kde se stala chyba
23. 1. 2013 13:42
23. 1. 2013 01:00
23. 1. 2013 00:54
Přítel nemá rád listové těsto a dělat tažený se mi také pořád nechce, takže tento dělám hodně často.
26. 10. 2012 17:00
26. 10. 2012 14:43
29. 9. 2012 19:01
29. 9. 2012 18:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 15 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 5 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rady a tipy na ty nejchutnější šunkofleky. Co do nich dát a jak je uvařit nejlépe
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Tématické fráze: jablečný štrůdl z pomazankového másla láďa hruška jablečný štrudl závin z pomazánkového másla od ládi hrušky jablečný štrůdl podle ládi hrušky cim pomazat strudl štrůdl od ládi hrušky motání štrůdlu jablkový závin ládi hrušky štrůdl z pomazánkového másla podle hrušky jablečný štrůdl ládi hrušky štrůdl z pomazankového másla hruška tátův štrůdl láďa hruška štrůdl z pomazánkového másla štrudl podle ládi hrušky těsto na štrudl z pomazánkového másla štrůdelník štrudl od hrušky strůdl z pomazánkového másla tátův štrůdl od ládi hrušky tátův štrůdl od ládi hrušky
Suroviny: pomazánkové máslo, rozinky, cukr skořice, jablko, cukr, máslo, mouka
Štrůdlík i pro méně zručné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjjy
61 názorů