Jahodový "Míša"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 874 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,54 g |
Tuky | 50,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 85,44 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2015 10:02
cathleen: Taky mě napadlo jestli nezáleží na složení surovin, například tady v té jsou jahody, které obsahují vodu, třeba se vytvoří krystalky i po přidání alkoholu
9. 6. 2015 09:41
Miquel:tak děkuju za zprávu, asi budu muset vyzkoušet. Jana píše lžičku, ty dvě lžíce - možná zmrzku rozdělím do dvou kelímků s různým množstvím alkoholu a uvidím.
9. 6. 2015 09:32
cathleen: Když jsem dělal kávovou zmrzlinu http://www.toprecepty.cz/recept/42765-kavova-zmrzl... tak jsem tam také dával alkohol (2 lžíce), nepromíchával jsem a opravdu se tam krystalky nevytvořili
9. 6. 2015 08:28
Jana: zmrzlin mám vyzkoušených hodně, i s alkoholem...ale nepotvrzeno ani z jediného zdroje, že by lžička alkoholu zabránila tvorbě ledových krystalků při mražení nepromíchávané hmoty..
Pokud ještě někdo vyzkouší a podá zprávu, ráda svůj názor změním.
Pokud ještě někdo vyzkouší a podá zprávu, ráda svůj názor změním.
8. 6. 2015 19:56
Jana:a hele to je prima nápad
8. 6. 2015 14:12
Já abych to nemusela v mrazáku po hodině míchat, přidávám lžičku jakéhokoliv alkoholu, co kdo má rád, a pak se krastalky neutvoří.
8. 6. 2015 08:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 11 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 17 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 17 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 19 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 7 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 7 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 8 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 8 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 9 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 9 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 9 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 10 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Retro okénko: Jak se pila káva za socialismu? Českého „turka“ z kávové směsi Standard za 8 Kčs měli rádi skoro všichni
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Další recepty
Tématické fráze: jahodový miša domácí jahodový míša jahodový míša recept míša zmrzlinovač recepty jahodovy misa rez misa rezy z jahodami domácí zmrzlina míša ze zmrzlinovače jahodový míša domácí meruňkový míša recept misa zmrzlina ze zmrzlinovace top recepty jahodovy misa misa zmrzlina ve zmrzlinovač domací jahodovy míša recept zmrzlina míša zmrzlinovač domácí zmrzlina-míša ze zmrzlinovače zmrzlina jahodový míša jahodový míša-recept míša zmrzlina jahodova domácí zmrzlina-míša s jahodami zmrlinovač míša recepty
Suroviny: smetana, mléko, tvaroh plnotučný, cukr vanilkový, cukr, jahody
Jahodový "Míša"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9AR
7 názorů