Prdelanka z nouze doma
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 708 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2013 11:20
DANA : Samozřejmě.
11. 4. 2013 11:14
Jana Remkova:NIC HORŠÍHO JAK JÍDLO Z MRAZÁKU NENÍ.
6. 1. 2013 13:44
maris: děkuji, já mám taky v mrazáku prejt ještě z prasátka, ale i mraženou polévku. Je fajn ji někdy vyndat a nepřemýšlet, co vařitPokud to nevadí, použila bych tvé foto jako hlavní
6. 1. 2013 13:40
Jana Remkova: Jani, dnes jsem si udělala z jednoho jelítka - jen pro sebe, moc jsem si pochutnala, posílám bodík a fotku+
30. 12. 2010 19:55
Aničko..
30. 12. 2010 18:28
+12Dnes byla polévka k obědu a ještě se všichni nadnášíme
18. 12. 2010 23:36
Jiřko, klidně bys vystačila s rýží, ale pohanka je určitě taky dobrá. Proč ne?
18. 12. 2010 22:28
Koupila jsem jelita a doma zjistila že nemám kroupy ,tak mě napadlo,že dám do prdelačky pohanku a neprohloupila jsem...je výborná
6. 12. 2010 16:01
Mojmíre, příště vyzkouším i s tou jitrnicí, díky za nápad
6. 12. 2010 14:53
já též přidávám ještě na závěr česneku,ale jinak super+1
6. 12. 2010 14:45
Jooo, to je moje oblíbená! Zkuste přidat hned na začátku i jednu jitrničku nebo kousek jitrnicového prejtu - pak je to úplně geniální, krásně to dochutí, zmasití a zahustí No prostě mňaminka nejvyššího kalibru
29. 3. 2009 16:33
Taky ji dělám většinou z jelítek,kroupy přidávám,vývar taky,je to dobrota
29. 3. 2009 14:30
No, česnek taky dávám, ale tady mi nějak fakt nechyběl. Bylo to z domácího prejtu, ten byl super okořeněný, tak nebylo třeba. Merylas, já taky pokud nemám vývar, tak to dělám, jako ty.
29. 3. 2009 13:46
Jó a jak píše Vašek Fronek, určitě ještě česnek. Bez toho to nejde.
29. 3. 2009 13:45
Jani, prdelanku zbožňuji. Moc se mi líbí ten vývar z kostí. Polévka má skvělou chuť. Já jsem včera koupil prejt, ale polévku budu vařit až zítra, protože vývar dělám z 1/2 vepřové hlavy. Rypáček a líčko si dám s křenem a hořčicí. Vývar se zbytky masa použiji na prdelanku. Škoda, že nemůžu dát bodíky dva.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 24 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: polévka z jelítkového prejtu polévka prdelanka domácí prdelanka prdelanka z jelita polévka z prejtu prdelanka z prejtu jelítkový prejt prdelanka polevka recepty na doma jelítkový prejt recept vareni krup vaření krup na zábíječku hovězí líčka recept prdelanka z jelit vyvar z veprovych kosti buchta na zabiječku jelitková polévka jak polévku z jelitkoveho prejtu prejt recept hovězí líčka
Suroviny: cibule, prejt, vývar, majoránka, pepř, sůl
Prdelanka z nouze doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r082
40 názorů