Rychlé vaječné tousty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 817 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,22 g |
Tuky | 45,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to rychlé a moc dobré. Kdo má rád pikantní, může přidat česnek nebo špetku chilli.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 8. 2015 15:40
5. 8. 2015 11:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 8 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 21 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 8 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 11 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 11 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 11 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 11 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 12 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rychlé tousty vaječné recepty tousty recept vaječný toast vaječné toasty tousty rychlé recepty tousty recepty recepty z vajec rychle toasty recepty na toasty zapečené tousty s nivou vaječný toasty vaječná omeleta a toust recept tousty ve vajičku chléb ve vaječném těstíčku s parmazánem a bylinkami tousty s nivou rychlý toust toasty recept vajecna omeleta v toast
Suroviny: chléb toustový, vejce, cibulka jarní, máslo, sýr eidam, sůl, pepř bílý, paprika sušená sladká, pažitka
Rychlé vaječné tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBMk
2 názory