Květákový teplý salát
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 272 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,05 g |
Tuky | 28,50 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 128,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Jezte česky - rok v naší kuchyni, mírně upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2015 12:24
19. 9. 2015 12:17
19. 9. 2015 11:54
18. 9. 2015 17:06
18. 9. 2015 17:03
18. 9. 2015 17:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 7 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 21 minutami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 26 minutami
Výpečky
Walderama08 uvařila před 49 minutami
Kuřecí přírodní plátek
tara23 uvařila před 50 minutami
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Tématické fráze: květákový salát recept na salát z květáku teplý salat z kvetaku salát z vařeného květáku a šunkou
Suroviny: květák, mrkev, slanina anglická, hrách žlutý, olej řepkový, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, olej, med, sůl
Květákový teplý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxrE
6 názorů