Těstoviny po italsku - light
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo má parmazán - neváhá a použije :-), ale už to asi nebude light :-))
Pokud to chcete doopravdy "zdravé", doporučuji použít celozrnné těstoviny nebo těstoviny Panzani Express - mají nízký glykemický index ;-)
Zdroj: http://www.zdravavarecka.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2011 23:34
9. 8. 2011 11:35
29. 10. 2010 12:11
19. 4. 2009 09:00
19. 4. 2009 00:34
18. 4. 2009 23:09
18. 4. 2009 21:57
18. 4. 2009 19:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 5 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 6 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 8 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 8 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 8 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 9 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušejte pět tipů pro ještě lepší sladké pečení. Poradíme začátečníkům, jak snadno vykouzlit výborné moučníky
Úžasně vláčný švédský dort kladdkaka je plný kakaa a hotový jej budete mít do půl hodiny
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny po italsku zapečené těstoviny po italsku dietní špagety špagety po italsku dietní zapečené těstoviny těstoviny s cherry rajčaty těstoviny po italsku recept rajčata po italsku těstovina po italsku recepty těstoviny po italsku zapečené těstoviny dietní těstoviny panzani zapečený těstoviny po italsku celozrnne testoviny panzani těstoviny recept těstoviny po italsku těstoviny po italsku zdravé těstoviny recept recept na dietní špagety testoviny cherry rajcata
Suroviny: rajče, rajče cherry, paprika, cibulka jarní, česnek, bazalka čerstvá, sůl, pepř, olej olivový, koření na špagety, tymián čerstvý, těstoviny, sýr eidam, chilli paprika čerstvá
Těstoviny po italsku - light
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZEP
8 názorů