Pivní játrová omáčka s Hraškou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,05 g |
Tuky | 33,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 18,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hraška na zahuštění je zdravější verze, oproti použití mouky, je třeba, aby se ale povařila déle (stačí rozmíchat ve vodě a povařit s pokrmem). Slyšela jsem, že lidé játra jen zapráší moukou a odstaví, Hrašku musíte povařit. Obsahuje totiž hrách, čím déle jej vaříme, tím má lepší stravitelnost (dále pak obsahuje kukuřici, rýži a jáhly).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2016 13:10
Hraška chybí v surovinách
9. 1. 2016 11:20
Aj múku po zaprášení, alebo zasmažení treba dlho povariť, aby stratila múčnu chuť 15-20 minút.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 8 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 17 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 54 minutami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 59 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: játrová omáčka játrová omáčka recept recepty na omacky pivni omacka hraška na zahuštění top recepty s hraskou jak zahustit omecku hraskou recept na játrovou omáčku čím zahustit játrovou omáčku jak zahustit špenát hraškou pivní omáčka recept jatrova omačka omáčka s vepřovýmí játry játrová omáčka s rýží zahuštění játrové omáčky omacka z kurecich jater vaříme s hraškou játrová omáčka z hraškem a kukuřici jatrova omačka z kukurici a hraskem
Suroviny: játra kuřecí, cibule, pivo černé, pepř, sůl himalájská, kmín celý, tymián, hraška, česnek, máslo, voda
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
2 názory