Hrbaté maso
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,86 g |
Tuky | 41,42 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,13 g |
Sacharidy | 129,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.
Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2009 19:58
Jani, už mám recept v oblíbených, jenže kdy já to všechno vyzkouším. Vypadá to hodně dobře.
Posílám bodíka.
Posílám bodíka.
21. 4. 2009 19:45
Jedla jsem to, byla jsem u mamky na oběd, moc dobré, zas něco jiné, co se každý den nejí!
21. 4. 2009 17:06
Přidávám ty časopisy
21. 4. 2009 16:51
Marti, já když si koupím tady ty "Doporučené " recepty, tak jsem k neudržení Z té řady tady mám ještě Utajené, Chválené, Sváteční cukrování a Zavařujeme. Já jsem do receptů blázen, asi jako každý tady, ale tyhle recepty fakt nemají chybu! Pak je vyfotím a šoupnu sem. Tady je mají jen v jednou malém obchůdku a šéfová je snad objednává jen kvůli mne
21. 4. 2009 15:01
Jani, vypadá to moc dobře , taky jsem kdysi v časopise na tenhle recept koukala, ale nakonec jsem to vzdala, tak teď už alespoň vidím, jak nádherně chutně to vypadá
21. 4. 2009 13:57
Jani, ať je maso hrbaté, střapaté, rovné, nebo zatočené, je mi fuk, ale hlavně, že je to MASOTu chuť si umím velmi přesně vybavit, tak dávám boďana
21. 4. 2009 13:53
To vypadá fakt dobře
21. 4. 2009 13:24
Janko,to je lákavé,vyzkouším a chválím
21. 4. 2009 13:23
vypadá lákavě, posílám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 54 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak se připravují "hrk hrk" moučníky? Jsou na přípravu jednoduché a rychlé
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova
Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená
Hrbaté maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmxm
189 názorů