Voňavý rýžový koláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 592 kJ / 5 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,02 g |
Tuky | 228,48 g |
Vláknina | 17,97 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 858 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 704,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Créme fraiche bez velké námahy připravíte doma - vylijte 250 ml smetany (min. a 30 procenty tuku) do misky a přidejte dvě lžíce podmáslí. Nechejte bez míchání stát 24 hodin při pokojové teplotě a francouzská "zakysaná smetana" je na světě. Před podáváním je dobré ji vychladit v lednici (kde vydrží jako čerstvá několik dní).
Recept mám z časopisu Apetit a mohu ho doporučit, je to zase něco "trošku jiného".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2009 12:21
Tak to vypadá úžasně Jak sladké nemusím... Těším se na fotku a díky za receptík .
28. 4. 2009 23:29
28. 4. 2009 21:59
No, supeeer! Zase něco jiného, dávám bodík, něco podobného jsem jedla nedávno u kámošky, recept si donesla z práce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 14 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 1 hodinou
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 2 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 10 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 13 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 15 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: rýžový koláč koláč z rýžové mouky rýžové koláčky ryzovy kolac recept sladký rýžový koláč rýžový puding rýžové těsto rýžové koláčky recept vonave a krehke kure recept rýžový korpus rýžová mouka recepty rýžový koláček rýžové koláče voňavé a křehké kuře rýžový pudink recept koláč z rýže recept na ryzovy kolac kolac ryze rýžová mouka recept korpus na ryzovy kolac
Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, mléko, žloutek, citron, esence vanilková, rýže, cukr písek, máslo, lusk vanilkový, pomeranče, mléko plnotučné, víno bílé, vejce, cukr moučkový
Voňavý rýžový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ROK
3 názory