Domácí pizzy od Krkovičky
Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 4 615 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 18,88 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 194,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2016 12:00
zdenko, já si samozřejmě nemyslím, že je to z krkovičky jenom občas člověk některé texty přečte v rychlosti, tak se kolikrát zarazím Nemyslela jsem to smrtelně vážně, asi jsem měla přidat smajlíka, on ten psaný text si opravdu ostatní můžou vyložit všelijak.
30. 4. 2016 11:52
Petra:to jste mě pobavila, "od Krkovičky" myslet,že je to z krkovičky,no teda Mně to vůbec nevadí,aspoň vím hned od koho to je a že v tomto případě se můžu těšit na dobrotu.
30. 4. 2016 10:43
casino: Od mích 19 let mi říkají Krkovička, je to moje přezdívka již hodně let a proto k některým receptům přidávám od Krkovičky stejnou řádku let.
30. 4. 2016 10:40
Ale joo, napadlo. . . Ale je tu spousta kuchařek, které svůj "rukopis" otisknou do fotky pokrmu. Kolikrát hned vím, od koho recept je. Zviditelnění copyrightu u nich netreba. Ale dobrá, jsou to Tvé a některé i pro mně hezké recepty a já to respektuju. ))))))
29. 4. 2016 23:51
Pajaja: Petra:
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
29. 4. 2016 22:53
Je fakt že mě to taky mate, kolikrát mám pocit že ten recept obsahuje krkovičku.
29. 4. 2016 19:53
Pajaja: Některé recepty mám takto označené už z dřívějška.
29. 4. 2016 15:33
Proč ke každému svému receptu připojuješ ten úsměvnej dovětek "od Krkovičky"? Je to na tom to nejpodstatnější? Každý přece vidí, od koho recept je, když ho rozklikne. . . Trochu mě to odrazuje.
22. 4. 2016 08:12
Nadja: Nožem našprtaného, že se nožem jezdí po česneku a tvoří se hmota. Strašně rád hraji i stolní hru šprtec, kde se jezdí šprtátkem po hrací ploše, tedy šprtá.
21. 4. 2016 23:39
krkovicka.x: 1 stroužek našprtaného česneku Znamená to utřeného či rozdrceného nebo něco jiného?
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 26 minutami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 44 minutami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 56 minutami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 1 hodinou
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí poctivý pribináček: Lahodnou dětskou pochoutku připravíte jenom ze 3 surovin
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: domácí pizza recept na domácí pizzu recepty domácí pizza pizza recept domácí pizza obrázky recept na pizzu
Suroviny: mouka hladká, smetana, olej olivový, droždí, sůl, cukr, protlak rajčatový, koření oregáno, sůl, pepř, česnek, voda
Domácí pizzy od Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NN0
10 názorů