Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dědkův kapr - gril

Kapra si většina z nás dopřává pouze na vánoční svátky. V letních měsících můžete tuto rybu zajímavé chuti připravit na grilu. Kapr pečený v alobalu, příjemně vonící po rozmarýnu, vám určitě zachutná.

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby odležení

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby odležení)

12. 5. 2009 14:30

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie388 kJ / 93 kcal
Bílkoviny2,41 g
Tuky0,34 g
Vláknina7,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koření Dědkův kapr - http://www.koreni-samuel.cz/smesi-koreni-samuel/de....

Koření od Samuela - http://www.koreni-samuel.cz/.

Jde to i grilovat po porcích - stejný postup, jen kapra nakrájet na podkovy a jednotlivě zabalit. My ho ale děláme vcelku, protože není tolik práce s balením. V téhle úpravě ho můžeme ve velkém a tak pro 4 dospělé a 2 děti, děláme rovnou 2 kapry. Já ho můžu bez čehokoliv, ostatní s chlebem (já jen na vytření sosíku).

Omlouvám se, že jsou jen tyto fotky, ale jedlíci byli rychlejší.

Já balím 2x - na ten druhý alobal si naliji trošku vody a do toho ten balíček s kaprem zabalím a mám jistotu že se nic nespálí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ondřej

11. 9. 2009 09:48

Pěkný recept připojuji další návod na kapra v alobalu bez kostí...
http://www.trebonskykapr.cz/kapr-bez-kosti-filetov...

mirca75 mirca75

12. 5. 2009 20:50

Hanko:-)díky za pochvalu:-8.Nechtěla jsem sem dávat dva kapry za jediný den:-/,ale jelikož jsem dělala inventuru počítače a nastřádaných fotek a tenhle grilovaný mi tam už nějakou dobu visí,tak jsem se bála aby nezačal být cítit od ocasní ploutve;-):-D:-D a udělala jsem rybí den.Tenhle recept je stejně nej na grilu:-p a tak nech aktuálního kapra kapříka a dědka si schovej na letní grilovačku;-):-p:-D

HankaPu HankaPu

12. 5. 2009 19:46

Mirčo, ty mi dáváš:-O když už jsem se rozhodla pro kapra-kapříka:-D tak ty přijdeš zas s tímhle:-D tak teď nevím:-(( dědkova kapra, nebo toho kapříka:-? ale na oba recepty určitě někdy dojde :yes: a bodíka ti dám už teď, u tebe to jinak nejde, tvoje recepty jsou výborné:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr na grilu kapr recepty grilovaný kapr recept výborný grilovaný kapr kapr na grilu recept grilovani kapra kapr na grilu v alobalu jak grilovat kapra kapr na gril grilovaný kapr v alobalu recepty kapr na grilu jak vykostit kapra kapr recept kapr gril recept kapr na grilu recepty na gril recept grilovaný kapr recepty kapr grilovaný kapr recept recepty na kapra

Suroviny: kapr, sůl, rozmarýn, koření na ryby, slanina anglická, cibule, česnek, rajče, olej, máslo, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Dědkův kapr - gril

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ElQk