Hermelínová miska s Nivou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 207 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 4,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 1,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučuji na misku použít sýr, který není úplně čerstvý, pak by miska byla tužší konzistence. Naopak je lepší použít sýr vyzrálý, uleželý, ne zas ale příliš tekoucí, aby držel dobře tvar misky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2016 07:58
Tak toto sa mi nepodarí urobiť. Predvčerom som kúpila 3 Hermelíny a zdlabla som ich okamžite. Včera som kúpila ďalšie 3 Hermelíny a už ich niet. Ale pozvať by som sa dala.
16. 10. 2016 06:40
mika59: Děkuji , Miládko, dám do Poznámky, že je nejlepší připravovat misku z vyzrálého, uleželého sýra, ale přitom ještě aby držel tvar misky, tedy ne až moc tekutého. Z čerstvého je to skutečně tužší.
15. 10. 2016 19:52
Super a já bych to dala na chvíli do trouby...to změklo a
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 56 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak chutně připravit hlávkový salát. Oblíbená listová zelenina nás příjemně zasytí
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: recept s nivou a hermelínem
Suroviny: smetanový hermelín, sýr niva, smetana zakysaná, list medvědího česneku, pepř
Hermelínová miska s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ogzk
3 názory