Úžasný tažený štrúdlík
Suroviny
Porce: 4 šišky
Nutriční hodnoty
Energie | 6 892 kJ / 1 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 30,00 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 292,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto těsto je úžasné, velice levné a hlavně - těsto vyválím vždy velice slabé - netrhá se!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2010 16:36
8. 8. 2010 15:02
jednoduchy zdravy recept bez vselijakych masel vajicek qa pritom je testo presne potrebne konzistence na tazeni...dekujem
17. 1. 2010 14:01
mnam mnamnejvic skvelysuper
20. 7. 2009 19:38
Moc dobrý, chválím!!
4. 6. 2009 06:45
děkuji vám všem moc za bodíky věřím, že těm, co ho zkusí, bude také chutnat
3. 6. 2009 15:52
Taky dělám stejný štrůdl a můžu jen potvrdit, že s těstem se opravdu moc dobře pracuje a štrůdl je vynikající +
3. 6. 2009 15:14
3. 6. 2009 08:27
Tento je opravdu vynikající taky dělám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 21 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 23 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 19 minutami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 28 minutami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 1 hodinou
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 3 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 3 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 4 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Další recepty
Tématické fráze: tazeny zavin levny babiččin jablečný štrudl tažený závin recept tazeny jablecny strudl tažený štrůdl vyborny tazeny zavin babiččin tažený jablečný štrůdl těsto na tažený štrůdl levný štrůdl těsto na tažený závin recept na tažený závin nejlepši taženy štrudl výborný tažený štrůdl vynikajíčí štrůdl jablečný štrůdl tazeny tazeny strudl recept nejlepší tažený závin nekynuty jablecny zavin nejlepší jablečný závin tažený tažený štrůdl výborný
Suroviny: mouka hladká, olej, ocet, sůl, cukr, voda, strouhanka, jablko, cukr, skořice, rozinky
Úžasný tažený štrúdlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48q0
23 názorů