Španělské ptáčky z mletého masa
Španělský ptáček je klasický recept z plátků hovězího masa, které jsou naplněné a zamotané. Pokud chcete připravit levnější variantu, zkuste připravit ptáčky z mletého masa. Vznikne skvělý pokrm téměř stejné chuti.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 910 kJ / 2 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,11 g |
Tuky | 143,19 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,29 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2010 11:52
Tak při prvním pokusu mi to popraskalo, takže vzhled nic moc, ale chuť báječná Byla to ale moje chyba, placku z masa jsem udělala moc slabou...Dneska jsem vytvořila druhý pokus a ten už je na 1* Akorát jsem je ještě na chvilku hodila do trouby, aby se mi udělala pořádná kůrčička na masu super recept
9. 10. 2010 22:50
Děkuji Míšo, jsem ráda, že chutnalo
8. 10. 2010 13:44
Patricie výborný recept Manža má boule za ušima Dávám bodíka a přidávám fotku.
31. 8. 2010 18:40
Mirce děkuju
31. 8. 2010 14:25
Patricie tak jsem včera opět dělala tuhle tvou dobrotu a musím znovu říct,že je to výborná rychlovka. Tak to tu připomínám pro všechny co ještě nevyzkoušeli,aby si mohli taky pochutnat. Tobě díky za bezva recept.
9. 7. 2010 20:03
Neregistrovaný. Já nemám problém udělat ptáčky z masa míchaného, hovězího, vepřového. Je mi to líto, že se nevede.Maso nijak nekořením, stačí sůl a pepř. S mletým zacházej jako s normálním.
Špagetko, Betyno,děkuji.
Špagetko, Betyno,děkuji.
9. 7. 2010 12:57
Patricie +1 do mletého masa balím často, a různé náplně!
9. 7. 2010 12:55
neregistrovaný/á a proč se nám nepředstavíš? Nedovedu si totiž představit co s tím provádíš, že se ti to rozplizne - já balím do mletého často, dělám i roládu, kořením tím co mám, maso použiju jaké zrovna koupím a nic se mi ještě nikdy nerozplizlo...
9. 7. 2010 12:52
neregistrovaný/á) - přečti si i komentáře. Jak kořenit, je v receptu - mleté maso dle své chuti. Je to o šikovnosti, recept je skvělý,
9. 7. 2010 12:29
jaké má bát maso..hovězí? vepřové? míchané? jak mam maso nakořenit? at dělám co dělám, vždy se mi ptáčky rozpliznou a já pak vyhazuji 2 kg zbytečně zničeného materiálu, ten recept nestojí za nic, nic horšího jsem ještě nevařila
3. 6. 2010 11:52
Musím se též přidat ke kladným komentářům
Opravdu by mě nenapadlo udělat ptáčky z mletého
Je vidět,že mě fantazie chybí a přimlouvám se,aby lidé s fantazíí vkládali aspoň kvůli mě nové a nové receptíky
Krapet se mě ROZŠKLEBILI,ale na chti se nic nezměnilo.
Díky
Opravdu by mě nenapadlo udělat ptáčky z mletého
Je vidět,že mě fantazie chybí a přimlouvám se,aby lidé s fantazíí vkládali aspoň kvůli mě nové a nové receptíky
Krapet se mě ROZŠKLEBILI,ale na chti se nic nezměnilo.
Díky
12. 4. 2010 01:05
Bylo to vynikající, také jsem měla strach, že to popraská, ale nepopraskalo + Dovolila jsem si přidat fotky
10. 4. 2010 12:38
Měla jsem strach, že popraskají, ale povedly se báječně. K mletému masu jsem přidala ještě utřený česnek a 2 vejce. Výborná změna.
28. 3. 2010 12:10
Janku53, vítám tě mezi námi v naší Topácké rodině a přeju ti, aby se ti tu moc líbiloTěšíme se na tvoje recepty
28. 3. 2010 11:52
Dal jsem vajíčko do masa, ale stejně se půlka rozklubala (nevadí).
Pod maso jsem dal ještě slaninu, kousky klobásy a vajíčko na tvrdo a nechal dělat v troubě. Dávám bod.
Pod maso jsem dal ještě slaninu, kousky klobásy a vajíčko na tvrdo a nechal dělat v troubě. Dávám bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 6 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 7 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 12 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 14 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 14 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 17 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 17 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Jaké slavné názvy jídel jsme si prostě jen vymysleli?
Desatero rad na téma španělský ptáček: Jeden název pro mnoho variací plněného závitku
Další recepty
Tématické fráze: mleté maso recepty recepty z mletého masa spanelske ptacky ptáčci z mletého masa co z mletého masa mletá masa ptacek z mleteho masa ptacky recept mleté vepřové maso recepty ptacky spanelsky ptacek recept na spanelske ptacky španělské ptáčky recept co udělat z mletého masa ptáčci z hovězího masa španělský ptáček z hovězího masa španělský ptáček z mletého mlety spanelsky ptacek recept z mleteho masa vepřové ptáčky, udělat dobrou šťávu
Suroviny: maso mleté, voda, strouhanka, vejce, sůl, pepř mletý, slanina, vejce, okurky sterilované, párky, cibule, hořčice, olej, cibule, mouka, hořčice
Španělské ptáčky z mletého masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY0N
142 názorů