Sulcotlačenka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 905 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,23 g |
Tuky | 16,28 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to v podstatě tlačenka bez vaření v "rukávu" či žaludku.
Recept je od mého zemřelého kamaráda K.Č., výborného kuchaře-samouka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2019 10:26
18. 2. 2017 23:00
18. 2. 2017 20:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 1 hodinou
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 5 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jarní rajská polévka s řapíkatým celerem
TondaJ uvařila před 10 minutami
Sýrové karbanátky
motylv uvařila před 16 minutami
Tvarohová pochoutka s piškoty
Efghi uvařila před 3 hodinami
Pudinkové řezy
vikinka09 uvařila před 3 hodinami
Marmeláda z jahod a rebarbory
veheshova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy
veheshova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka
Noe_tvori uvařila před 13 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
jitule248 uvařila před 14 hodinami
Belgické vafle
Petra Dvor. uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak zredukovat vepřový vývar řídký vývar na sulc utopenci bez uložení
Suroviny: maso vepřové, koleno vepřové, hlava vepřová, jazyk vepřový, bobkový list, koření nové koření, pepř, cibule, česnek, sůl, želatina na vaječnou tlačenku
Sulcotlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oppp
3 názory