Vepřová plec v kedlubnách
Česká kuchyně je velmi tvůrčí a plná různých kombinací surovin. I taková kedlubna se může zakomponovat třeba do omáčky k vepřovému masu. Vše společně povaříme doměkka, dochutíme, zjemníme smetanou a můžeme podávat třeba s bramborami.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 858 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,03 g |
Tuky | 43,58 g |
Vláknina | 11,48 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 38,05 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2017 20:35
23. 5. 2017 19:41
3. 5. 2017 18:19
3. 5. 2017 18:11
chci jen dodat, že jsme dělali taky jarní jablkové zelí ! ( kyselejší jablka,med, balzamikový ocet, citron, máslo, sůl ) ,
ale více se to hodí ke kachnímu masu .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 3 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 3 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 5 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 6 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: vepřove na kedlubnách vepřové v kedlubnách vepřová plec v kedlubnách veprova plec na kedlubnách vepřová plec kedlubna recept kedlubnové zelí s vepřovým masem plec na kedlubnách veprove s kedlubnové zelí vepřové maso v kedlubnách vepřové na kedlubnech veprova plec na kedlubnech kedlubnové zelí se smetanou veprova plec s kedlubnové zelí vepřový maso na kedlubnách vepřová plec a kedlubny vepřová plec s kedluben recept veprove na kedlubnu vepřová plec vepřové na kedlubnách a příloha veprove maso a kedlubnové zelí
Suroviny: plec vepřová, kedlubna, cibule, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, vývar masový, hořčice, kmín mletý, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý, olej
Vepřová plec v kedlubnách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWD5
4 názory