Jelení gulášek
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Maso jsem vařil skoro tři hodiny - záleží opravdu na stáří "kusu"; maso pak ale bylo opravdu měkoučké. Víno jsem použil běžnou značku, ale záleží na každém, kdo jaké má rád.
DOBROU CHUŤ!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2017 13:17
8. 10. 2017 09:45
8. 10. 2017 08:31
7. 10. 2017 22:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 1 hodinou
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jelení maso jak dlouho varit jak dlouho varit jeleni maso jak dlouho vařit jelena příprava jeleního masa ingredience na 10 kg jeleního gulase jeleni gu jelení maso v v papiňáku recept z jeleního masa vaříme z jelena příprava guláše z jelena příprava z jeleního masa vaříme z jelenihomasa jelení maso v papiňáku jelení guláš jak dlouho vařit vareni z jeleního masa jak dobu vařit jelení maso jelení maso jak varit recept příprava jelena gulášek bez zahuštění jak dlouho varit jeleni gulas
Suroviny: kýta jelení, sádlo vepřové, cibule, česnek český, sůl, pepř, kmín mletý, paprika sušená uzená, podravka, koření na zvěřinu, víno červené, jíška
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
4 názory