Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová paštika domácí

Játrová paštika namazaná na plátku čerstvého chleba je velmi oblíbená svačinka na rodinné výlety i během klidného víkendu. Připravte si jednoduchou a jemnou paštiku podle našeho receptu a překvapte své blízké.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby sterilování

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby sterilování)

2. 7. 2009 08:24

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie46 363 kJ / 11 081 kcal
Bílkoviny633,20 g
Tuky918,72 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 4,46 g
Sodík 2,76 g
Sůl6,00 g
Sacharidy66,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Použít červená víčka. Vyzkoušeno letitě, recept od maminky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karel

1. 12. 2011 12:42

Jiřička:To je recept na játrovou paštiku?Kde jsou játra,diky

Jiřička:

Titus Ž.

5. 4. 2010 10:39

Také jí dělám a chutnala všem kteří jí jedly.Chtějí recept,tak jej rozdávám.Celkem vzato je to pochoutka.Když jde huba vandrem tak není nad chléb namazaný touto paštikou.:yes::-K:yes:

Máťa

25. 9. 2009 15:24

Tak nemlich tu samou děláme taky, ale játra uděláme zvlášt na cibuli a sádle ještě před mletím. Pak se to nemusí tak dlouho zavařovat a vydrží to i rok.

vybusna vybusna

2. 7. 2009 10:23

jiricka vdaka...vyskusam...ochutnam

Jiřička

2. 7. 2009 10:21

Moc dlouho ne, ale je to opravdu moc dobré. Je to určeno spíše k přímé spotřebě. Já to uložím do lednice a běchem 2-3 dnů je to pryč. J.

vybusna vybusna

2. 7. 2009 10:17

jiricka...ako dlho to vydrzi....vidim, ze to nesterilizujes, preto sa pytam.

Jiřička

2. 7. 2009 10:14

Omlouvám se, ale zapisovala jsem si paštiku a pak jsem se nevrátila a recept jsem nevědomky napsala do této diskuze. Paštika se mi moc líbí, už je v receptech. Děkuji a nezlobte se. J.

Jiřička

2. 7. 2009 10:07

Mletý pečený bůček. 1 kg bůčku, 2 velké cibule, palice česneku (čím víc tím líp), sůl, kmín. V pekáčku osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka a česnek na plátky. Bůček nakrájíme na menší kusy, osolíme a okmínujeme. Pak jej naskládáme na osmahnuté lůžko z cibule a česneku, podlejeme a dáme péct. Po upečení necháme vychladnout, pak vše i se sosem pomeleme na masovém strojku a napěchujeme do nádoby s víčkem. Necháme ztuhnout a mažeme na chléb. Je to ňamka. J.

jollka jollka

2. 7. 2009 09:28

I za tento recept děkuji super:-p:-)):yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

2. 7. 2009 09:17

Výbušná, momentálne asi nepridám, musím zistiť, či tu nie je a potom, akosi mi je zle...ale budem myslieť na teba, dobre? Kedysi som často vyrábala doma paštiky, pretože decká to mali radi a viem, že moje boli z akých surovín...a na stanovačkách to baštili ako divé.

vybusna vybusna

2. 7. 2009 09:06

magdalenka pridaj recept...

magdalenka magdalenka

2. 7. 2009 08:55

Vybušná, tak si sprav do malých pohárov! A sterilizuj o 24-48 hodín druhýkrát, kvôli botulizmu. Robím s cesnakom, pridávam korenie. A zo surového mäsa a surovej pečene, bravčovej alebo aj hydinovej...ale to už je vlastne iný recept...

vybusna vybusna

2. 7. 2009 08:45

tie jatra tam idu fakt surove?...velky pohar je pre mna vela, ale celkom vazne uvazujem, ze by som si domacu pastiku urobila.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jatrova pastika játrová paštika recept pastika recept paštika výroba paštiky recept na jatrovou pastiku domácí paštika z vepřových jater domácí játrovka výroba játrové paštiky zavařování paštiky do sklenic recept játrová paštika vepřová játrová paštika paštika játrová játrová paštika z vepřových jater vepřová paštika recepty jatrova pastika recept paštika jatrova pastika do sklenic zavařování paštiky vepřová paštika s játry

Suroviny: bůček, cibule, játra, koření nové koření, pepř mletý, sůl, koření paštikové

TopRecepty.cz

Játrová paštika domácí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8qLj