Játrová paštika na pomerančích
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,81 g |
Tuky | 25,22 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 22,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872...
Už straaaaašně dlouho jsem se na domácí paštiku chystala, ale pořád jsem ze všech stran slýchala, jak je to náročné a že se málokdy povede. Také co člověk, to jiný recept a postup. Někdo používá syrová játra a peče, jiný orestuje a nechá ztuhnout. Někdo dělá s houbami, brusinkami, ořechy, jiný používá spolu s játry také maso atd. Tak a co si vybrat? Nakonec jsem se rozhodla prubnout recept od Alex z Prostřeno (anglický týden v Brightonu), protože mne zaujala kombinace jater a pomeranče.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2014 08:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 3 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 10 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Kakaový zákusek s tvarohem a meruňkami
Miska2 uvařila před 14 minutami
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 1 hodinou
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 2 hodinami
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 3 hodinami
Mini Pavlova
Mirka H uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Jak dlouho dusit drůbeží játra? Odpovídáme na časté dotazy začátečníků
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: servírování paštiky řeznické recepty na paštiky servirovani domaci pastiky pastika s pomerancem paštika s pomeranč pastika servirovani domácí paštika s na pomerančích paštika s pomeranči prostřeno recepty jatrova pastika jak servírovat pastiku prostřeno játrová paštika domácí játrová paštika s pomeranci jak se dela reznicka pastika domácí játrová paštika prostřeno drůbeží paštika ke krájení servírování paštik domácí paštika s pomeranči játrová paštika s pomerančem domácí drůbeží jatrová paštika jatrova pastika prostřeno
Suroviny: játra drůbeží, sádlo kachní, cibule červená, pomeranče, česnek, brandy, tymián, sůl, pepř
Játrová paštika na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok1B
1 názor