Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 063 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2023 16:38
Dnes jsem zelí vařila, dali jsme si ho s pečeným kuřetem.
8. 3. 2016 00:55
Vladimír 66: kedluben je docela dost. Zrovna zítra to budu vařit
7. 3. 2016 21:00
Díky za recept.20 let jsem kedlubnové zelí neměl,tenhle recept přišel včas!!Chutnalo nám všem,jen ho bylo,bohužel,málo.Kedlubny došly...
4. 10. 2015 23:12
hazel: děkuji
4. 10. 2015 20:59
Dnes jsem delala poprve kedlubnove zeli podle tohoto recepisu.
Je vyborne a i tem kteri nemeli zdani co je to kedlubna ,moc chutnalo. Urcite budu ted delat casteji
Je vyborne a i tem kteri nemeli zdani co je to kedlubna ,moc chutnalo. Urcite budu ted delat casteji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové šneky
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 14 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 1 hodinou
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 4 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 4 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 4 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 5 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: dušená krkovička zavařování kedluben kedlubové zelí dušené kedlubny s vepřovým masem vepřová krkovice dušená zavařování kedlubnového zelí krkovicka dusena dušena vepřová krkovice zelí z kedluben vepřová krkovice se zelím dušený kedluben dušená kedluben co ke kedlubnovemu zeli krkovička s kedlubnovým zelím kedlubny recepty dušená krkovička recepty krkovice recepty se zelím zavařování kedlubny zavařování kedlubnů recept dusena krkovicka
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sůl, pepř, olej, kedlubna, slanina, cibule, cukr, ocet, mouka hladká, sůl
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRjK
5 názorů