Kedlubnové zelí
Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse, perfektně se k vypečenému masu hodí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 996 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,67 g |
Tuky | 17,46 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 53,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když jsou kedlubny Giganty, tak si je strouhám do zásoby a dám je zmrazit. Když potřebuji zelí, vytáhnu ho z mrazáku a je rychle hotové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2024 15:28
30. 9. 2023 14:14
20. 6. 2023 12:44
20. 6. 2023 07:35
20. 6. 2023 07:34
21. 6. 2021 08:07
19. 3. 2016 22:07
19. 3. 2016 22:05
24. 10. 2015 11:01
10. 10. 2015 11:39
23. 6. 2015 16:17
12. 6. 2014 12:28
12. 6. 2014 12:03
12. 6. 2014 10:38
18. 9. 2013 17:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 6 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Povidlové šátečky bez kynutí
Dasa65 uvařila před 2 minutami
Kuřecí " vše v jednom "
Hannah64 uvařila před 3 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Hanes uvařila před 56 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 4 hodinami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 5 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 5 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 5 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 7 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Další recepty
Tématické fráze: kedlubnove zeli kedlubnové zelí recept recept kedlubnové zelí recepty z kedlubny kedlubnové zelí zelí z kedlubny recept na kedlubnove zeli jak udělat kedlubnové zelí kedlubové zelí zelí z gigantu zelí z kedluben recepty na kedlubnové zelí recepty kedlubnové zelí kedlubnový zelí kedlubkové zelí kedlubnové zelí recepty recepty gigant kedlubna zelí z kedlubnů zelí s kedlubny kedlubna gigant recepty recepty z kedlubny gigant
Suroviny: kedlubna, cibule, mouka hladká, sádlo, sůl, kmín celý, cukr, ocet
Kedlubnové zelí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gWv
25 názorů