Plzeňské (francouzské) brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 628 kJ / 3 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,38 g |
Tuky | 201,72 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,71 g |
Sodík | 6,81 g |
Sůl | 16,30 g |
Sacharidy | 200,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2018 21:58
13. 9. 2018 20:31
jinak až teď jsem si všimla, že z toho všeho jsou 2 porce jídla
13. 9. 2018 20:26
13. 9. 2018 19:31
Takže brambory se nám vesele vaří s vejci, která si mezitím nakrájíme na kolečka. Hm.
Navíc se mi nelíbí, když někdo přidá k receptu cizí, kradenou fotku jiného jídla
zdenka.s: o tom, že se vše v pekáčku zalije mlékem s vejci , není v postupu ani slovo
13. 9. 2018 18:56
13. 9. 2018 18:46
13. 9. 2018 16:32
13. 9. 2018 16:06
13. 9. 2018 14:54
Podľa textu poslednou vrstvou sú zemiaky. Na fotke však vidno niečo zelené - asi hrášok a všeličo.
13. 9. 2018 14:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
6 podmínek úspěchu při zpracování zvěřiny: Poradíme, na co si dát pozor
Další recepty
Tématické fráze: francouzské brambory top recepty plzeňské brambory recepty na francouzské na brambory francouzské brambory se slaninou francouzské brambory s vejci francouzské brambory s vejci na tvrdo francouzske brambory recept francouzske brambory salamem a se slaninou top recepty francouzské brambory francouzské brambory francouzské brambory jinak nejlepší recepty na francouzské brambory francouzská slanina nejlepší francouzské brambory francouzské brambory zalite mlekem recept na francouzské brambory ze salámu slanina brambory vejce nejlepší recept na francouzské brambory s uzeným francouzský brambory
Suroviny: brambory, salám dietní, salám gothaj, vejce, cibule, sůl, pepř, kmín celý, olej, mléko, vejce, slanina, sýr tvrdý
Plzeňské (francouzské) brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LyPp
10 názorů