Perníčky hned měkké 2
Sladká vůně skořice, medu a máslového těsta provoní domov ještě dávno před začátkem adventu. Tyhle perníčky jsou velmi snadné na přípravu a měkké hned po upečení. Stačí je dozdobit bílkovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 26 315 kJ / 6 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,99 g |
Tuky | 258,20 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 794 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 858,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opravdu jsou jedlé hned po upečení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2010 19:48
Zdravím. Hlásím, že jsem perníky pekla dle vašeho receptu plus s pomocí jednoho podrobnějšího. Nejsem zběhlá, tak potřebuji údaje jako těsto nechat uležet, na kolik stupňů nastavit troubu atp. Vaše perníčky jsou MOC DOBRÉ. Na přípravu těsta jsem potřebovala víc trpělivosti než posledně, ale výsledek za to stojí(to bude tím medem a máslem). Přidala jsem do těsta víc mouky cca 150 g a plát těsta jsem vyválela na 4 mm. Myslím, že ty cm co uvádíte je překlep...... třeba ne.........
14. 7. 2009 13:00
pipre: nemusíš mít strach, ty perníčky jsou opravdu měkké hned po upečení
14. 7. 2009 09:48
Pipre, nemohla bys sem dat recept na ty tvoje "tvrde"? Jsem asi divna, ale pernicky mi chutnaji jen do te doby nez zmeknou, nebo az potom co okoraji
13. 7. 2009 22:21
Jani dík ..našla jsem tam recepty, které jsou také hned měkké..ty moje změkly později až pokud jsem je nechala celou dobu na talíři a ne v chladnu ale ty od Alenky zaslouží bodík i za to, jak vypadají hezky
13. 7. 2009 21:46
pipre, tady si určitě vyberešhttp://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pe...
13. 7. 2009 21:24
Dlouho jsem hledala recept, kde by perníčky byly jedlé hned po upečení. Doufám, že tím myslíš, že nejsou tvrdé, jako ty, co peču já Ty mívám měkké až po uležení. To bude mít radost i moje dcera, které je má také ráda Bodík a ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 12 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 49 minutami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 51 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 53 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 54 minutami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 57 minutami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 1 hodinou
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 1 hodinou
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pernicky jak dlouho se pečou perníčky na kolik stupnu se pecou pernicky na kolik se pečou perníčky jak dlouho pečeme perníčky perníčky bez uležení perníčky hned měkké na kolik stupňů péct perníčky tvrdé perníčky na kolik stupnů pečeme perníčky perníčky recepty na kolik péct perníčky na kolik pečeme perníčky recepty na pernicky na kolik stupňu se pečou perníky na kolik se pecou perniky těsto na perníčky hned měkké na kolik stupňů se pečou perníčky? perníčky tvrdé perníčky na kolik stupňů
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, prášek do perníku, skořice, vejce, med tekutý, vejce, zdobení
Perníčky hned měkké 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZOo
21 názorů