Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční papáníčko

Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky, dochutíme pažitkou a zatepla podáváme s pečivem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

17. 4. 2019 23:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 884 kJ / 689 kcal
Bílkoviny21,66 g
Tuky58,69 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 235 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy17,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

19. 4. 2019 14:27

Eja57: Moc děkuji za foto, je opravdu zdařilé a mám moc velkou radost:-K. Receptík jsem přidala kvůli povelikonočnímu odlehčení stravy, ale na Velký pátek je to také jako dělané ;-):-D. Doufám, že vám to aspoň trochu chutnalo. Ještě jednou dík za pěknou fotografii!<3 Přeji hezké Velikonoce!

Eja57 Eja57

19. 4. 2019 14:00

Dle očekávání to bylo moc dobré - je to takový ten recept, co asi nechutná každému, ale za mne:yes:
Je vždycky riziko, že jídlo má podle autora vypadat jinak, ale přidávám foto.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, cibule, mouka hladká, vývar zeleninový, šlehačka, ředkvičky, pažitka, sůl, pepř mletý, vejce, řeřicha

TopRecepty.cz

Velikonoční papáníčko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kvKv