Dort z třešňovým rozvarem s likérovým krémem (i jako zmrzlina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 680 kJ / 6 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,87 g |
Tuky | 497,39 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 349,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dort je možné dát do mrazáku, v mrazáku může být cca týden. Při vyndání z mrazáku dort necháme cca 3,5 hodiny při pokojové teplotě povolit. Dort pak dáme zpět do lednice a podáváme kdykoliv podle chuti. Můžeme zdobit šlehačkou..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2019 18:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 8 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 55 minutami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 5 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero na téma domácí zmrzliny: Mražené pochoutky s oblíbenými příchutěmi
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jednoduché krémy na dorty zvládnou i začínající hospodyňky. Máme pro vás přehled základních krémů
Další recepty
Tématické fráze: čokoládový dort s rozvarem bílkový krém s rozvarem pečivo s rozvarem
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka mandlová, cukr vanilkový, prášek do pečiva, sůl, třešně, cukr moučkový, voda, solamyl, mascarpone, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, smeta-fix, likér vaječný, mouka
Dort z třešňovým rozvarem s likérovým krémem (i jako zmrzlina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n16l
1 názor