(Ne)kynutý závin podle Lidušky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 077 kJ / 3 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,90 g |
Tuky | 180,92 g |
Vláknina | 21,36 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 455,98 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2019 19:49
29. 9. 2019 08:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 29 minutami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 34 minutami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 35 minutami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 47 minutami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 1 hodinou
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 1 hodinou
Králík pečený na zelenině a pivu
LenkaHor uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Další recepty
Tématické fráze: lze zmrazit droždí kynutý závin štrůdl od lidusky lze zmrazit kostku droždí
Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr vanilkový, mléko, máslo, sůl, vejce, náplň tvarohová, náplň maková, povidla švestková, jablko, perník strouhaný
(Ne)kynutý závin podle Lidušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9K4J
2 názory