Řízky z býčích žláz
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2009 10:22
Jeto dobre jidlo chutná to dobre .
27. 7. 2009 00:40
spagetko, to nesmis manzilkovi rikat "ty bejku"
22. 7. 2009 07:42
Cathleentak to je trefa do černého,alespoň u mě.Miluji je a myslím že tohle jídlo se mi nikdy nepřejí.Jak ti závidím že jsi je teď někdy měla.U nás jsou k dostání skoro pořád a tak na nich ulítávám dost často.Jen já nedávám česnek,ale jen solím.To pro jejich přirozenou chuť.Máš boďku
21. 7. 2009 20:38
Ja som mala zábrany iba dovtedy, kým som neochutnala. Dávam si ich, ak ich sporadicky zahliadnem v jedálnom lístku niekde v reštaurácii. Delikatesa! +
21. 7. 2009 20:22
Ivuš, je to delikatesa. Pokud někde býčí žlázy zahlídnu, neváhám.
Posílám osmý bodík.
Posílám osmý bodík.
21. 7. 2009 19:49
mnááám, kouličky, ty já ráda , ale už jsem je tak sto let nejedla!! letí letí bod!!
21. 7. 2009 17:03
Vidíš!!! Říkala jsem myslím, že řízky jsou skvělé z tohoto tovaru, nebo ne? Máš plus!! Jenže, u nás jsem je dlouho neviděla
21. 7. 2009 16:08
Cathleen, tak teď jsi mě dostala. Vůbec všechno, co voní osmaženou strouhankou, je moje. A ještě k tomu taková kvalitní dobrůtka. +
21. 7. 2009 15:46
Jé, to je to, o čem jsem psala v předešlém receptu. Konečně opravdová chuťovčička...Naštěstí máme řezníka, který to objednává. Jen manžílka to jaksi nemohu naučit papat... .
21. 7. 2009 14:30
Cathleen, tak to je přesně ta ňaminka co nám tak chutnalaza to ti musím dát bodíka a velmi ráda
21. 7. 2009 14:19
Cathleen. Sakryšty vy si dáváte. To musíš mít u nějakého řezníka protekci. Oba recepty jsou fantastické.¨Ledvinky jsou proti žlázám žebrota. Žena je nedostala už minimálně rok. Ještě tak někdy v Trhových Svinech.Ale nyní nejsme na chatě tak nevím. Ale zase musím zapracovat mezi známejma, když jsi mi to připoměla. Bodík + dostaneš u obou receptů. Oba děláme. Fantazie.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 2 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 3 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 3 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 6 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 7 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Sádlové koláčky: S našimi tipy budou hned hotové a svou chutí předčí ostatní cukroví
Další recepty
Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka
Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
41 názorů