Vývar z kuřecích skeletů a prsou, pažitkové krupicové nočky a domácí nudle
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 5 750 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,81 g |
Tuky | 30,21 g |
Vláknina | 11,65 g |
Cholesterol | 923 mg |
Sodík | 687 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 78,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na tento postup s dvojitým cezením jsem přišla náhodou, když jsem musela jednou odskočit a neměla jsem možnost u toho stát a sbírat pěnu. Musím říct, že jsem už u toho zůstala a vývar je čistý už během vaření. To druhé cezení je již jen kvůli kuličkám koření a zbytkům cibule.
Doba vaření je určena pro pomalý hrnec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2022 09:00
9. 1. 2020 01:17
8. 1. 2020 20:50
8. 1. 2020 16:37
8. 1. 2020 16:36
8. 1. 2020 16:35
Verunko, není tam , že se dává maso do vařící vody. Možná jsem to napsala trochu nesrozumitelně, ale je to myšleno, že maso se dá do vody a vaří 20 minut na 95 °
Přidáním do vařící vody se maso zatáhne a polévka by byla slabá. A opačně, pokud chceme zachovat co nejlepší chuť masa, napřed zprudka opečeme se všech stran aby tak chuť zůstala v masu. (teď ovšem nemluvím o polévce)
8. 1. 2020 16:31
8. 1. 2020 16:23
7. 1. 2020 20:22
7. 1. 2020 20:00
7. 1. 2020 19:36
Jj..., vypadá to na nějakou novou, nejspíše Tříkrálovou soutěž, že
7. 1. 2020 17:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 3 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 6 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 19 minutami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 2 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 3 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 4 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 7 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 7 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč budovat vyvýšené záhony? Šetří naše záda, působí esteticky a péče o ně je snadná
Vyvýšené záhony jsou hitem našich zahrad. Jak si ušetřit práci s jejich zaléváním?
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: vývar že skeletu jak vypadá kuřecí skelet kuřecí vývar že.skelet
Suroviny: skelet kuřecí, prsa kuřecí, cibule, mrkev, rajče, bujón gelový, celer, cibulka jarní, pepř celý, koření nové koření, sůl, voda, vejce, krupice dětská, mouka polohrubá, pažitka, prášek do pečiva, sůl, máslo, nudle, petrželka zelená, pepř červený
Vývar z kuřecích skeletů a prsou, pažitkové krupicové nočky a domácí nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGVj
12 názorů