Kulajda podle Václava Havla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 946 kJ / 1 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,64 g |
Tuky | 124,21 g |
Vláknina | 41,35 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 91,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hotovou polévku podáváme s vejci uvařenými natvrdo.
Zdroj: Vaříme krok za krokem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2023 19:02
dělám ji podle tohoto receptu pravidelně, někdy dávám i část mražených hub, ale sušené tomu dodají ten správný říz, děkuji
16. 10. 2020 18:01
blastrol: slovo hnus k jídlu nepatří, komentář mažu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 44 minutami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 1 hodinou
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 5 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty kulajda
Suroviny: brambory, kmín celý, houby sušené, smetana ke šlehání, mouka hladká, ocet, cukr třtinový, kopr čerstvý, sůl, pepř mletý, vejce, kopr
Kulajda podle Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oLpL
2 názory