Vaječný likér podle mne
Suroviny
Porce: 1 l
Nutriční hodnoty
Energie | 1 833 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,08 g |
Tuky | 37,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 2,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Mixujeme proto, že se může stát při vaření v lázni, že se na okrajích mísy utvoří ztuhlý krém a likér by nebyl hladký.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2020 11:25
zizala: Proto je to podle mne.Nikomu nenutím.
5. 4. 2020 10:02
S tím vařeným Salkem to bude spíš karamelový než vaječný likér.
5. 4. 2020 01:57
Simona Skolakova: Ochutnala jste?
5. 4. 2020 01:56
hospodyne: jaký míchaný vajíčka? Jenom žloutky s cukrem.
4. 4. 2020 23:04
Proč to dělat složitě,když to jde jednoduše
4. 4. 2020 19:11
No, to je zas recept! Vy vaříte při přípravě míchaná vajíčka? I šlehání v lázni má své zákonitosti
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Suroviny: žloutek, cukr vanilkový, cukr skořice, smetana, salko, rum
Vaječný likér podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3gD
6 názorů