Koláč na Zelený čtvrtek
Pro velkou rodinu, která k vám míří na velikonoční svátky můžete připravit tento kynutý koláč. Těsto rozprostřete na plech a poté jej potřete směsí z bůčku, sýra, špenátu a žampionů. Je skvělý teplý po upečení, i studený jen tak na zobání.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
2 větší plechy
Nutriční hodnoty
Energie | 22 185 kJ / 5 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,52 g |
Tuky | 288,70 g |
Vláknina | 43,28 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,13 g |
Sacharidy | 436,62 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 19 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Koláče plné letního ovoce: Chutnají pokaždé jinak, upečte je podle nejlepších receptů
Další recepty
Tématické fráze: zeleny koláč
Suroviny: mouka hladká, mléko, česnek sušený, sůl, cukr krupice, droždí čerstvé, majonéza, olej, špenát listový, žampióny, sýr gouda, bůček uzený, česnek, kmín celý, pepř mletý, cibule, máslo, mouka hladká, olej
Koláč na Zelený čtvrtek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGo8
0 názorů