Znojemská okurková polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 654 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,19 g |
Tuky | 94,52 g |
Vláknina | 4,57 g |
Cholesterol | 771 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 38,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bydlela jsem blízko Znojma 22 let, ale tuto polévku jsem neznala. Když jsem viděla recept od Elizy, zeptala jsem se kamarádky ze Znojma a ta mi poslala její verzi. Elize děkuji za inspiraci a omlouvám se, pokud by to někomu vadilo, že je recept podobný, může se můj odstranit. Určitě jsou obě polévky skvělé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2020 19:37
1. 7. 2020 19:31
30. 6. 2020 14:41
30. 6. 2020 14:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 10 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 10 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 3 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 4 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 5 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 5 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 5 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 7 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 8 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zdobit moučníky krémem: 6 tipů, jak hezky ozdobit dort nebo zákusek
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Další recepty
Suroviny: brambory, okurky sterilované, lák z okurek, smetana ke šlehání, máslo, vejce, vývar zeleninový, kmín mletý, sůl, petrželka
Znojemská okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3Yj
4 názory