Koláč s letními jablíčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 005 kJ / 5 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,71 g |
Tuky | 226,92 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 658,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept se může dělat s jakýmkoli ovocem, ale u nás je nejoblíbenější v této verzi. Spojení šťavnatých jablek se skořicovou drobenkou, která křupe, je skvělé. Přidávám ho, protože ještě je doba letních jablek a mnoho jich končí v kontejneru, což je velká škoda, při současných cenách ovoce.
Koláč je rychlý, vláčný a chutný, nenáročný na suroviny a je ho hodně :-).
Objem hrnku 250 ml.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2020 11:06
27. 8. 2020 09:54
27. 8. 2020 09:13
27. 8. 2020 06:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 31 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka výběrová, cukr třtinový, cukr vanilkový, kůra citronová, prášek do pečiva, olej, mléko, vejce, rum, jablko, máslo, mouka hladká, cukr moučkový, skořice, sekaná
Koláč s letními jablíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3LWx
4 názory