Lehký jablečný moučník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 513 kJ / 2 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,28 g |
Tuky | 55,94 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 380,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento moučník je další z mých rychlovek, je chutný, moc hezky voní, malá estetická závada je, že nahoře je křupavá vrstva, která se trošku hůře krájí, ale to určitě nevadí. Jablka oslaďte jen vanilkovým cukrem, sladkost těsta je dostačující. Jablka dozrávají, tak by byla škoda je nevyužít.
Rozměr plechu 30 x 20 cm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2023 15:30
6. 10. 2023 08:50
Ale chápu, že sto lidí, sto chutí, ale máme jiné favority z Topreceptů ...
4. 10. 2023 13:05
4. 2. 2023 14:10
28. 4. 2021 18:00
28. 4. 2021 16:52
8. 9. 2020 18:45
8. 9. 2020 18:41
8. 9. 2020 18:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lékořice, pendrek neboli sladké dřevo: Cukrovinka našich rodičů je stále oblíbená
Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, pudink vanilkový, cukr vanilkový, olej, jablko, rozinky, skořice, máslo
Lehký jablečný moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzy2
9 názorů