Fakt dobrá kapusta
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 4 900 kJ / 1 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,00 g |
Tuky | 67,45 g |
Vláknina | 14,12 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 7,02 g |
Sacharidy | 29,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě si pamatujete rozvařenou kapustu ze školní jídelny. Mám kapustu ráda v polévce, uvařenou trošku více, než na skus, ale aby se musela ještě kousat a ne rovnou polykat.. Tak ji tak dělám. Už ji u mě jedí i zarytí nepřátelé kapusty.
Mrkev dávám kvůli barvě a trochu i chuti. Koření i bujón mám vyzkoušené, sedí tam.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 4 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 10 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 10 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 12 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 26 minutami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 48 minutami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 1 hodinou
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 1 hodinou
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 1 hodinou
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 1 hodinou
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 2 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 3 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
Už jste ochutnali rychlé a snadné falešné donuty s polevou i zdobením, které chutnají úplně všem?
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Další recepty
Suroviny: brambory, kmín celý, sůl, maso vepřové mleté, cibule červená, koření grilovací, bujón, pepř, chilli paprika čerstvá, olej, kapusta, mrkev, mouka polohrubá, voda, česnek, máslo
Fakt dobrá kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLXq
0 názorů