Svíčková omáčka z tlakáče
Suroviny
Porce: 6 porci
Nutriční hodnoty
Energie | 11 318 kJ / 2 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,27 g |
Tuky | 186,48 g |
Vláknina | 43,24 g |
Cholesterol | 834 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 61,17 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2021 12:22
sabipupp: asi by bylo třeba opravit v postupu dobu vaření - píšeš "Necháváme dusit v tlakáči cca 90-120 minut." a to je opravdu moc. Ne každý čte všechny komentáře, aby se dozvěděl, že jsi maso dělala v hrnci
7. 1. 2021 11:50
bofinka: ano já ho dělala v hrnci, ale jak píše paní pod vámi, svíčkovou můžeme i péct. Je spoustu receptu a spoustu receptu je jiných. ❤️Já ráda tento recept
7. 1. 2021 11:47
hospodyne: Velice hezky jste to napsala, jinak já osobně svíčkovou miluji a čas ji ráda věnuji❤️.
5. 1. 2021 15:36
Jak jsem dobre pochopila, maso jsi pripravovala v normalnim kastrolu. Mne se totiz zda doba vareni v tlakovem hrnci prehnane dlouha . . . . .
5. 1. 2021 00:17
Já si myslím, že tento recept naopak může třeba mladou kuchařku inspirovat k vyzkoušení. A co je a není svíčková, o tom by se dalo nekonečně dlouho polemizovat. Viz jiné recepty na TOPkách. Od mletého masa po vepřové i drůbeží. A mezi námi, dusit nebo péci svíčkovou celé dopoledne si můžeme dovolit my, důchodkyně a kuchařky s odrostlými dětmi. Za mě
4. 1. 2021 23:00
mika59: Měla jsem krásnou fotku z minulého roku, bohužel jak jsem napsala název svíčková na smetaně nechtělo se to uložit, proto je to svíčková na smetaně z tlakáče, v receptu je proto napsáno že se může dělat v hrnci nebo tlakáči. Jen pro objasnění ❤️
4. 1. 2021 22:44
Mám ráda tlakáč a hodně používám. Jen svíčkovou bych tak neudělala. Prosím, berte to jako jen názor..a určitě ji nehaním, jen si myslím, že tohle jídlo si zaslouží tu péči a čas, si pohrát. Pokud to dělám takhle, je to alla svíčková na rychlo. Ale zase pro někoho proč né.? I já takhle improvizuji. ale není to svíčková...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 8 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 32 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 54 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, slanina, cibule, mrkev, celer, petržel, máslo, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, hořčice, citron, smetana 33%, sůl
Svíčková omáčka z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JvBy
7 názorů