Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuk Meric omáčka z kampotského pepře

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

14. 4. 2021 17:11

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie475 kJ / 114 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky0,00 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rychlé a snadné jídlo skvěle se hodící jako doplněk občerstvení pro vaše hosty.

Množství chilli a cukru je možné uzpůsobit dle preferencí strávníků.

Kvalita koření je pro výslednou chuť naprosto zásadní, je tedy dobré na ni dbát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

15. 4. 2021 16:32

Eja57: no tak to by šlo, já jsem viděla jedno malé balení od 800,- a např. tři druhy - dárkové balení přes dva tisíce;-)

Eja57 Eja57

15. 4. 2021 16:27

maris: startovací balíček 4x20g lyofilizovanych pepřu je za 500 kč a vydrží fakt dlouho, nikam necpes 20 g pepře...za mne bílý k sýrovym pokrmům, černý k tmavému masu, červený k rybimu a zelený k drůbeži. Receptů je dost i na jejich stránkách. Aspoň jako inspirace. Je to pepř a není to pepř...ale je to moc dobre.

maris maris

15. 4. 2021 16:10

Eja57: já jsem kampotský pepř nikdy neměla. Nedávno na mě vykoukla na internetu reklama a když jsem viděla ty tisícové ceny, tak asi nikdy mít nebudu;-):-)

Eja57 Eja57

15. 4. 2021 15:43

cathleen: on ani recept úplně ne, bylo by vhodné udat zdroj...
Ale tady bych nemazala, je to něco nového, pokud umím hledat tak na webu kampotsky pepř v žádném receptu není. Bílý je výborný na kořeněni sýrovych sušenek např.

Eja57 Eja57

14. 4. 2021 20:48

Souhlasím s upozorněním v poznámce - kupovat opravdu kvalitní koření. Kampotsky pepř není moc známý, ale jak černý tak i bílý a tmavě červený jsou chuťově velmi zajímavé. Rozhodně nemlít najemno!
Doporučuji vyzkoušet.

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 4. 2021 17:47

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pepř, sůl mořská, cukr třtinový, vločky chilli, šťáva limetková

TopRecepty.cz

Tuk Meric omáčka z kampotského pepře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yV6g