Kuře na Podravce
Suroviny
Porce: Podle strávníků, 1 střední kuře pro 4-6 osob.
Nutriční hodnoty
Energie | 5 633 kJ / 1 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 149,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,48 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2021 14:36
jan.alois: no u Vašeho receptu bych si nedovolila předpokládat nějakou nedokonalost. Jen mě pobavila starost Eja57 nad případnou újmou Vašeho psa stran kostí. Naši psi se dokáží u kostí ze 2 kuřet i servat Kuřata máme vlastní, tak mi nějaká salmonela na um vůbec nepřijde
30. 5. 2021 08:49
Veronika.Hrozna:
30. 5. 2021 08:02
jan.alois: Ale pane Aloisi, na receptu není nic složité! Upéct takto připravené kuře, taky ne ! Já ho rozhodně upeču, dle vašeho receptu. Udělám jen jednu změnu, hned na začátku, dám do kuřete lžíci másla. No a, jsme trošku ukecané, ale jsme ženské!
30. 5. 2021 07:44
hospodyne: Ježíši lidi proberte se máte se zajímat o to jestli ty kuřata jsou dost propečená aby lidi nedostali třeba salmonelu . A vy tu řešíte psy a ježky. Není vám to divné. Místo starostí o podstatě psaného.
30. 5. 2021 07:26
Ježci u mne zase kočičí granule, baští je, jako o závod. Přesně v půl desáté večer přijde, ani o minutu dříve, nebo později ! Pokud tam nejsou granule, tříská talířkem!
29. 5. 2021 22:06
Eja57: to byste měla vidět naše psy. Ti se s nějakou kostí nepářou. Granule? No to jste si dovolili hodně!! Na ty chodí jen ježci. Nejpříšernější psi ve střední Evropě
29. 5. 2021 18:09
jan.alois: no jak teď na ty moje psí holky koukám, tak máte pravdu. Žerou a mlaskaj:omg: ale to lidi někdy taky
29. 5. 2021 17:34
Eja57: Předpokládáte správně dostane chrupky a skelet. Jen poznámka lidi jedí a zvířata žerou.
29. 5. 2021 17:26
Asi správně předpokládám, že Charles je pes...a doufám, že z toho kuřete sní jen ty chrupavcite klouby a nic jiného...ne "kosti"....ale to asi každý pejskař ví....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Suroviny: kuře, podravka, olej, máslo
Kuře na Podravce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3zyQ
9 názorů