Portobello jako řízek
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,16 g |
Tuky | 8,46 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 37,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Portobello jako řízek jsem tady nenašla. A přitom smažený má plnou a vynikající chuť žampionu. Všichni zapékají, ale smažený je výborný..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2021 16:57
Díky za recept. Skvělá obměna jídelníčku, pokud máte rádi houby.
Při smažení doporučuji malou vyšší nádobu, upravujete-li žampiony portobello vcelku.
Při smažení doporučuji malou vyšší nádobu, upravujete-li žampiony portobello vcelku.
20. 9. 2021 12:55
Jikotka: Já děkuji za milou zprávu..
18. 9. 2021 15:03
Takhle stejně dělám bedly . . zdr ad
18. 9. 2021 12:10
mika59: Děkuji za inspiraci, před chvílí jsem je dodělala ,ochutnala a jsou výborné...
18. 9. 2021 09:57
Simona Skolakova: Simi děkuji, opravdu je to dobré. Ta chuť žampionu je výrazná.
17. 9. 2021 21:34
To je moc hezký recept,vždy jsem obalovala klasické žampiony a toto mi nenapadlo,tak až Portobello uvidím,vyzkouším tento receptík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 15 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 5 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 9 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 10 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 10 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 10 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 13 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Jakou mouku použít na obalování řízků? Klasický trojobal se skládá ze tří surovin
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Suroviny: portobello, vejce, pivo světlé, mouka hladká, strouhanka, semínka sezamová, sůl, pepř, koření houbová variace, tuk na smažení
Portobello jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lzpM
6 názorů