Jihočeská lepenice
Lepenice dříve často sloužila jako samostatné jídlo. Příprava vypadá na první pohled náročně, ale není. Kombinace syrového a dušeného zelí s bramborovou kaší a posypkou ze smažené cibulky je geniálním dědictvím po předcích.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 880 kJ / 1 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,21 g |
Tuky | 65,24 g |
Vláknina | 44,65 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,20 g |
Sacharidy | 206,15 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2021 15:19
16. 1. 2015 16:04
2. 1. 2013 13:57
26. 9. 2011 14:17
23. 1. 2010 18:14
5. 1. 2010 18:15
Iba niečo mi nesedí, ja robím ako v popise uvádza autorka, ale v surovinách má aj mlieko...
5. 1. 2010 17:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 16 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 19 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 21 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 8 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 9 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 9 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 9 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 9 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 9 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 11 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Není nad domácí zabijačku. Jaké dobroty z vepřového masa a vnitřností si můžete připravit v bytových podmínkách?
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný
Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: lepenice recept lepenice jihočeský kočičák lepenice z brambor recept na lepenici lepenice s uzenym masem jihočeská jídla bramborova lepenice kočičák recept jídlo kočičák kočičák jihočeské jídlo jihočeské jídla lepenice s prejtem jídlo lepenice lepenice s klobásou lepenice recepty nejlepší lepenice recept kocicak jihočeskou lepenicí
Suroviny: brambory, mléko, zelí kysané, cibule, sádlo, cukr, kmín drcený, sůl
Jihočeská lepenice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYDp
7 názorů