Špekáčky na pivu a tymiánu
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 149 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,91 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 21 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 30 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 1 hodinou
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 14 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Místo ležáků frčí ejly. Proč jsou svrchně kvašená piva v poslední době tak oblíbená?
Jak nejlépe nařezat špekáčky? Máme pro vás 5 tipů na skvěle propečené a šťavnaté špekáčky
Vyzkoušeli jsme osm nejlepších způsobů, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou a nespálí
Další recepty
Suroviny: špekáček, cibule, rajče drcené, protlak, pivo černé, med, tymián čerstvý, sůl, pepř
Špekáčky na pivu a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nn64
0 názorů