Bryndzová polévka s květákem a pórkem
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 822 kJ / 1 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,33 g |
Tuky | 68,27 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 91,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na závěr můžete dosolit a opepřit. Se solí opatrně. Bryndza je sama o sobě dost slaná, vývar a brambory také. Vývar můžete použít i kuřecí.
Tenhle recept jsem stvořil když už jsem byl přejedený bryndzových halušek či pomazánek a přesto jsem měl chuť na bryndzu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 19 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 23 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Právě bylo uvařeno:
Béřovický králík
Adlerka uvařila před 51 sekundami
Extra rychlé lívance
RomanPustaj uvařila před 9 hodinami
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky na pórku
HacRadek uvařila před 11 hodinami
Dudácká pomazánka
Swarofka uvařila před 12 hodinami
Domácí vánočka
Tomaassss uvařila před 12 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
kachlicka77 uvařil před 14 hodinami
Karbanátky
Ivet88 uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co vysévat a vysazovat na zeleninovou zahradu v březnu. Semínka včas připravíme
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Ovocné moučníky podle horoskopu: Panny dostane malinová charlotta a Blíženci ujíždějí na broskvové bublanině
Další recepty
Suroviny: květák, pórek, brambory, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, brynza, máslo, olej, kmín drcený, koření garam masala, sůl, nať petrželová, pažitka
Bryndzová polévka s květákem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JGkK
0 názorů